Previous
Next

Maestro картон цв. A4 250л. SY40

Артикулен № 1535102075 Категория Хартия и изделия от х-я
0/5
Споделете
Подходящ е както за графични приложения. така и за употреба в офиса или в дома дори и от деца - с безвредни бои. отговаряща на европейските стандарти за безопасност на играчките. Употребата на цветни хартии в ежедневието не просто създава приятни емоции. а позволява по - бърз преглед и по - голяма яснота при представяне на документи. презентации. листовки. писма. голяма административна информация. Добрите им печатни характеристики са гарантирани. независимо от използваната техника- лазерни. мастиленоструйни или копирни машини. Те са и с висока устойчивост на стареене
Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
  • Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 08:30 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура.

  • Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Веселин Балев ЕООД" Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.