ГЕЙМЪРСКА КЛАВИАТУРА МЕХАНИЧНА RGB VARR GAMING VMK89B

Артикулен № 2045102010 Категория Компютърни и други аксесоари
0/5
Споделете

VARR FIGHTER 2 е механична клавиатура. предназначена за най-взискателните играчи. Това е комбинация от висококачествени материали с привличащ вниманието дизайн. който впечатлява и пасва на стаята на играча.БОРЬБА И ПОБЕДИВисококачествени сменяеми механични превключватели XINDA Blue осигуряват удобна. забележима точка на активиране. която е идеална за трудни задачи. Това решение гарантира издръжливост и надеждност.УДОБНИ ФУНКЦИОНАЛНИ КЛЮЧОВЕПълният набор от мултимедийни клавиши позволява удобно управление. наред с други. мултимедийни функции.ФУНКЦИЯ АНТИ-ГОСТИНГAnti-ghosting е функция. която не позволява на клавиатурата да се заключи. когато натиснете много бутона едновременно. Това е улеснение. което ви позволява да работите надеждно. докато едновременно изпълнявате много команди в игрите.НАДЕЖДНА КОНСТРУКЦИЯОсновата на клавиатурата VARR FIGHTER 2 е изработена от издръжлив материал. докато клавишите. направени по технологията за двойно шприцване. позволяват издръжлива и надеждна работа.ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ104 ключа
26 клавиша с функция против призраци (Q. W. E. R. T. A. S. D. F. G. Z. X. C. V. B. M. TAB. CapsLock. Shift_L. Ctrl_L. Alt_L. Пространство. ^?ˇ?‹?›)
6 цвята LED подсветка
12 режима на осветление
Здрава основа. изработена от издръжлив материал
Осветени клавиши с двойно шприцване
Висококачествени механични превключватели XINDA Blue
Мултимедийни клавиши: FN + F1-F12
Размери: 445*155*38.5мм
USB кабел

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
  • Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 08:30 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура.

  • Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Веселин Балев ЕООД" Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.