Previous
Next

БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ NOVACHECK-AG ЗА ВЪЗРАСТНИ

Артикулен № 4251273015 Категория Начало
0/5
Споделете
БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ NOVACHECK-AG ЗА ВЪЗРАСТНИБърз антигенен тест за коронавирус. използващ имуно-латерална хроматографска технология за качествено откриване на антигени. Съдържа колоидните златни частици. маркирани с "anti-SARS-CoV-2 антитяло 1". които са фиксирани върху конюгационната подложка. "Anti-SARS-CoV-2 антитяло 2" е фиксирано върху тестовата линия "Т" на нитроцелулозната мембрана. Goat Anti-Mouse IgG е прикрепен към контролната линия "С" на нитроцелулозната мембрана. Когато концентрацията на SARS-CoV-2 в пробата е по-висока от минималната граница на засичане. тя се свързва с "anti-SARS-CoV-2 антитяло 1". маркирано с колоидни златни частици. за да образува съединение. То мигрира върху мембраната чрез капилярно действие върху тестовата линия. където се улавя от "anti-SARS-CoV-2 антитяло 2". образувайки "Au-Anti-SARS-CoV-2 антитяло 1-(SARS-CoV-2)-Анти-SARS-CoV-2 антитяло 2". Тези съединения създават цвят и в резултат на това тестът се определя като положителен за антигени. Останалата част от "anti-SARS-CoV-2 антитяло 1" с колоидни златни частици се свързва с Goat Anti-Mouse IgG и произвеждат цвят за контролната линия „С". Когато концентрацията на SARS-CoV-2 в пробата е по-ниска от минималната граница на засичане или в случай. че няма наличие на SARS-CoV-2 в пробата. съединенията единствено произвеждат цвят за контролната линия „С".Резултати:
Отрицателен - Появява се червена линия в областта на контролната линия „С". Не се появява линия в областта на тестовата линия „Т". Отрицателният резултат показва. че съдържанието на SARS-CoV-2 антиген в пробата е под границата на засичане или липсва антиген.Положителен - Появява се червена линия в областта на контролната линия „С" и червената линия в областта на тестовата линия „Т".Положителният резултат показва. че съдържанието на SARS-CoV-2 антиген в пробата е по-високо от границата на засичане.Невалиден - Ако не се появи червена линия в областта на контролната линия „С". тестът ще се третира като невалиден.
Невалидният резултат показва. че процедурата не е извършена правилно или че тестовото устройство е остаряло или невалидно.Производител: Novatech Tιbbi Cihaz Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.S.
Категория Начало
Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
  • Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 08:30 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура.

  • Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Веселин Балев ЕООД" Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.