Previous
Next

ГЕЙМЪРСКА КЛАВИАТУРА VARR GAMING RGB VKG100B

Артикулен № 2045102005 Категория Офис Консумативи
0/5
Споделете
VARR GAMING KEYBOARD MULTIMEDIA METAL LED BLACK е кабелна клавиатура. предназначена за начинаещи и по-напреднали играчи.
Има здрава метална конструкция. която му придава уникален стил. Допълнителната LED подсветка го прави подходящ за стаята на всеки играч.
Клавиатурата има място за телефона в корпуса си. благодарение на което ще бъде винаги под ръка.
Удобните клавиши с умерен ход и ергономична форма позволяват много часове непрекъснат геймплей. без да се компрометира ефективността на използване.
Цялото нещо се превръща в незаменим реквизит за истински воин/жена воин - не позволявайте да спре. постигайте още по-добри резултати с помощта на клавиатурата VGK100!
Спецификация:
Съвместимост: Windows 98 и по-нова версия. Linux
Брой клавиши: 104 с LED фон
Размери: 456.5*179*30мм
Тегло: 553гр
Материал: метал + ABS
Интерфейс: USB
Теглеща сила: ?0.8kgf
Пролет обратно
Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
  • Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 08:30 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура.

  • Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Веселин Балев ЕООД" Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.