Previous
Next

TC Комплект пъзел за оцветяване модна колекция 4009

Артикулен № 1017106033 Категория Ученически Стоки
0/5
Споделете

Модна колекция: комплект, който казва „Оцветете модата, изразете своя стил!“

Ще изживеете емоцията на модно училище благодарение на тази игра, която ще ви научи как да създавате колекция като истински дизайнер.

Изберете имената на вашите модели, композирайте техните тоалети, оцветете ги с любимите си нюанси и ги украсете с блясък. Похвалете се с първата си колекция и се забавлявайте, като създавате нови заедно с приятелите си!

Какво съдържа кутията “Fashion Collection”?

Двоен пъзел от 30 части за изграждане. Предният пъзел е отпечатан със серия от модели: забавлявайте се, като създавате, смесвате, композирате и разбивате любимите си тоалети. На гърба имате друг пъзел за оцветяване и декориране, за да освободите творчеството си!
Черна четка
6 саксии гваш в пастелни нюанси
Кутия акварели с 6 перлени и 6 неонови нюанса
Завършващ блясък за декориране.
С играта Fashion Collection, смесваща модни тенденции, пъзели и видове цветове, ще се почувствате като в истински офис стил, създавайки изключителни колекции. Благодарение на двоен пъзел, с цветни модели отпред и топ модели в черно и бяло отзад, амбициозните дизайнери могат лесно да пресъздадат всички модни предложения. Различни тоалети за оцветяване, нови текстури и шарки за измисляне и колекции за показване. Можете да научите, като се забавлявате, сами или с приятели.

Защо е важно да познаваме модата?
За икономиката, за обществото и за всеки един от нас като личности. Преди всичко това, което носим, ​​ни казва кои сме или кои искаме да бъдем.

Други предимства?

Модните игри за деца стимулират креативността и въображението въз основа на избор на цвят или нови стилови решения.
В играта децата развиват своя интелектуален, емоционален и релационен потенциал.
Децата се учат да бъдат креативни, изпитват когнитивни способности, откриват себе си, общуват с връстниците си и развиват цялостната личност.

Категория Ученически Стоки Марка Toy Color
Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
  • Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 08:30 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура.

  • Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Веселин Балев ЕООД" Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.