Previous
Next

TOY COLOR Комплект албум за оцветяване еднорог 4012

Артикулен № 1017106036 Категория Ученически Стоки
0/5
Споделете

Magic Unicorn Coloring Box е творческа кутия за деца. Идея за подарък за деца, които обичат света на еднорозите.

Съдържанието на комплекта?

Албум за акварел и темпера с 12 листа с грамаж 200 гр/м2, с рисунки на тема еднорог, оцветяване;
Комплект акварели от 12 таблетки в перлени нюанси и флуо,
Наниз от 6 бурканчета 2,5 ml екстра фина темпера в перлени цветове и наниз във флуоресцентни нюанси;
Купа за смесване на цветовете.
Оцветяването е важна развлекателна дейност за всяко дете. Всъщност подобрява двигателните и умствените умения: използването на четка помага за трениране и регулиране на движенията на ръката. Точно както става за игра, в тази дейност децата изпитват удоволствието от движението и в същото време спомагат за релаксацията. По-специално, рисуването е дейност, използвана от децата, за да изпуснат парата. Това е чудесен начин да освободите емоциите и да изразите чувствата си.

Рисунките спомагат за развихрянето на въображението и въображението на децата. Оцветяването ви позволява да научите изкуството и да го оцените. Благодарение на страниците за оцветяване децата свикват с нов визуален език и разбират произведенията на изкуството на другите. Рисуването, боядисването или оцветяването подобряват самочувствието и представата на детето за себе си. Да можеш да осъзнаеш и покажеш на възрастните на какво са способни, това е емоционален бонус.

Любопитство: защо децата харесват еднорозите толкова много?

За тяхната красота, мистерия, която ги заобикаля и магията, която ги кара да мечтаят и да се връщат в детството. Еднорог-манията всъщност засяга не само децата, но и възрастните, които просто не могат да не повярват в магията на тези фантастични герои!

Еднорогът се смяташе за най-силното от всички животни: той представлява множество добродетели като чистота и невинност, сила, благородство и мъжественост.

Категория Ученически Стоки Марка Toy Color
Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
  • Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 08:30 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура.

  • Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Веселин Балев ЕООД" Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.